Bøger

Havet ved verdens ende

Bogen “Havet ved verdens ende” er en del af et projekt Ken Zier påbegyndte i 2020. Projektet tager afsæt i Nationalpark Thy, specielt havet og området omkring den lille by Lyngby, hvor Ken og hans hustru i 2019 købte sommerhus. Projektet udfoldes i bogen gemme via 37 værker. Disse værker sammenkædes i projektets bogudgivelse med små filosofiske bobler forfattet af Kens hustru, Berit Køneke.
Projektet indeholder også en musikalsk dimension i form af en LP.
Værket til LP’en er instrumental nordisk fusions jazz skrevet af de to århusianske musikere Emil Zier Christensen og Magnus Munk Tækker. 

Helt ude på Helgenæs

I Bogen “Helt ude på Helgenæs” er der samlet 33 værker, med en beskrivende tekst. I dette projektet fra 2014 har Ken Zier dykket ned i det lille geografiske område beliggende på den sydligste spids af Djursland. For hvert værk er der vist lokationen for, hvor inspirationen til maleriet er fra.

One man one beach

Bogen ”One Man One Beach” er en samling af motiver fra årsprojektet af samme navn. Over et år fra august 2012 til august 2013 malede Ken Zier en gang om ugen malet et motiv fra den samme lille plet ved Lyngsbæk Strand. I alt 52 malerier der er samlet i bogen med en beskrivende tekst til hvert maleri. Forordet er skrevet af forhenværende direktør på Glasmuseet i Ebeltoft Dagmar Brendstrup.

Er du interesseret i at købe én af bøgerne, er du velkommen til at besøge webshoppen.