Ken Zier maler stemningsfyldte billeder af vejrets skiftende indvirkning på himmel og hav. Strandbilleder og rolige billeder af kysten, motiver malet i modlys af den lave sols ”spil” i havet og de meget efterspurgte aften og nat billeder. Ken Zier er født i 1968 og har været professionel billedkunstner siden 1995.

Om Ken Zier

Ken Zier er født i 1968 og har været professionel billedkunstner siden 1995. Han har fra barndommen været nært knyttet til det maritime gennem familien der er ivrige sejlere og han er barnebarn af Løkken maleren Wolmer Zier der også havde forkærlighed for havet i sine motiver.

Bøger

Helt ude på Helgenæs

Ken Zier har det sidste års tid været optaget af et nyt projekt, med halvøen Helgenæs på det sydlige Djursland som omdrejningspunkt. Det er der kommet en fin ny bog ud af, indeholdende de 33 malerier fra projektet. Malerierne strækker sig over de 4 årstider og har som i forrige bog, en lille beskrivende tekst tilknyttet til hvert maleri.

Bogen er på 72 sider, med dansk tekst og den måler 25×25 cm

250,00 DKK

One Man One Beach

Bogen ”One Man One Beach” der er en samling af motiver fra årsprojektet af samme navn kan nu købes. Over et år fra august 2012 til august 2013 har kunstneren en gang om ugen malet et motiv fra den samme lille plet ved Lyngsbæk Strand. I alt 52 malerier der er samlet i bogen med en beskrivende tekst til hvert maleri. Forordet er skrevet af forhenværende direktør på Glasmuseet i Ebeltoft Dagmar Brendstrup.

Bogen er på 104 sider og er stift indbundet med hvidt lærredsomslag. Mål: 28x28cm

400,00 DKK

"Vi har brug for at stoppe op og genopdage skønheden i baghaven, eller ved vores lokale strand"

Tilgængelige
Værker

Her kan du se et udvalg af Ken Ziers tilgængelige værker.

Se værker